Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un peisagist câştigă între 600 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un peisagist câştigă între 600 şi...

Autor: Ramona Cornea

30.01.2023, 00:06 432

Un angajat pe poziţia de peisagist are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Arhitectura peisagistică se concentrează pe organizarea spaţiilor verzi, indiferent că sunt private sau se află în complexuri imobiliare şi corporate. Importanţa spaţiilor verzi este tot mai mare acum, iar peisagiştii joacă un rol important în modelarea unui viitor mai verde al centrelor urbane. Rolul arhitecturii peisagistice este tot mai mare în noul context al creşterii sustenabilităţii, având în vedere conştientizarea importanţei conservării mediului înconjurător. Astfel, oferta de joburi din acest sector, deşi relativ mică în prezent, va creşte semnificativ în următorii ani, deoarece oamenii vor conştientiza nevoia unui ecosistem care să se potrivească nevoilor viitoare”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, tichete de masă, bonusuri în funcţie de performanţă, autoturism şi telefon de serviciu.

În prezent, 126 de posturi vacante pentru poziţia de peisagist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO