Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un reprezentant de vânzări pe teren câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un reprezentant de vânzări pe teren...

Autor: Ramona Cornea

27.03.2023, 00:05 295

Un angajat pe poziţia de reprezentant de vânzări pe teren are un salariu cuprins între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

 „O carieră în vânzări îţi cere să creşti constant şi să-ţi evoluezi abilităţile ca să se potrivească nevoilor pieţei. Există ample oportunităţi de dezvoltare profesională pentru oamenii de vânzări, iar angajatorii văd abilităţile soft ca fiind foarte valoroase, pentru că sunt mai greu de predat şi de învăţat la job, acest lucru dând oamenilor cu abilităţi de vânzări un avantaj, dacă decid să schimbe cariera. Poziţia de reprezentant vânzări în teren este una dintre cele mai căutate la nivel naţional, un astfel de specialist fiind responsabil de prospectarea şi identificarea de noi clienţi, menţinerea şi dezvoltarea portofoliului existent de clienţi, identificarea modalităţilor şi instrumentelor eficiente de vânzare în vederea atingerii obiectivului de vânzări, evaluarea corectă a nevoilor şi cerinţelor clienţilor. Oferta salarială pentru această poziţie este 800 – 1.000 euro net, la care se adaugă bonusurile pentru atingerea obiectivelor de vânzări”, spune Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, maşină de serviciu, telefon şi laptop, abonament reţea privată de sănătate şi traininguri de specialitate.

În prezent, 1.298 de posturi vacante pentru poziţia de reprezentant vânzări teren sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Anunţuri de angajare sunt disponibile în toate ţara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO