Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un ucenic în mecanică auto câştigă între 600 şi 800 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un ucenic în mecanică auto câştigă...

Autor: Ramona Cornea

19.12.2023, 00:06 167

Un angajat pe poziţia de ucenic în mecanică auto are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de rectrutare online bestjobs.

„Studenţii sau absolvenţii de studii tehnice se pot înscrie într-un program de formare în mecanică auto. Un ucenic în mecanică auto lucrează sub îndrumarea unui mecanic experimentat pentru a acumula cunoştinţe şi abilităţi practice în domeniul reparării şi întreţinerii vehiculelor. Acesta poate fi implicat în diferite activităţi, precum diagnosticarea defecţiunilor, înlocuirea pieselor, efectuarea de mentenanţă preventivă şi învăţarea tehnologiilor şi echipamentelor din industrie. Printre cerinţele pentru un astfel de rol se numără diploma de calificare ca mecanic auto şi permis de conducere categoria B. Oferta salarială este de 600 - 800 euro net”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, abonament servicii medicale şi traininguri de specializare.

În prezent, 939 posturi vacante pentru poziţia de ucenic în mecanică auto sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO