ZF 24

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru rolurile din franciza "Furios şi iute", a murit într-un accident de maşină. VIDEO ŞI GALERIE FOTO

Vedeţi cum arăta maşina după accident

Vedeţi cum arăta maşina după accident

Autor: Diana Pârvulescu

01.12.2013, 12:23 9982

Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stâlp sau de un copac şi a fost imediat cuprinsă de flăcări, după care a explodat.

Potrivit huffingtonpost.com, nu se cunosc încă motivele pentru care şoferul maşinii a pierdut controlul automobilului.

De asemenea, pe pagina de Facebook a actorul a apărut un mesaj al echipei vedetei în care se arată că acesta se îndrepta spre un eveniment caritabil pentru fundaţia sa Reach Out Worldwide.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident de autoturism în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia sa Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusă de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa", se arată în mesajul publicat pe pagina de socializare a actorului.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

Sursă fotografii: DailyMail.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO