ZF 24

Affidea are în plan achiziţii şi investiţii greenfield pentru dezvoltarea reţelei în zone în care nu este prezentă

Affidea are în plan achiziţii şi investiţii...

Autor: Georgiana Mihalache

05.07.2017, 12:00 172

Compania Affidea are în plan continuarea dezvoltării în România, şi în zone în care nu este prezentă, prin achiziţii şi investiţii greenfield, după ce anul trecut a preluat lanţul de clinici Hiperdia, unul dintre competitorii de pe piaţa locală.

Planurile pentru 2017 urmăresc investiţii în echipamente medi­cale, dar şi actualizarea infrastructurii IT, iar cel mai important obiectiv este integrarea clinicilor Hiperdia.

 Pentru următorii ani, Affidea vizează dezvoltarea şi în zonele în care un sunt prezenţi în acest moment, prin achiziţii şi investiţii greenfield.

Anul trecut, Affidea, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa serviciilor medicale private din România, a investit în Bucureşti 5 milioane de euro în echipamente de diagnostic oncologic la centrul din spitalul Fundeni, printr-o colaborare cu GE Healthcare, specializat în furnizarea unor tehnologii şi servicii medicale. În centrul oncologic din Fundeni vin 170.000 de pacienţi în fiecare an, iar 80% din aceştia au afecţiuni oncologice.

 O altă investiţie realizată de operatorul privat anul trecut a fost de 1,8 milioane de euro, după ce a deschis un nou centru de diagnosticare la Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO