ZF 24

Anchor a imprumutat 150 mil. euro de la Eurohypo pentru refinatarea mall-urilor

03.07.2007, 11:06 18

Grupul turc Anchor a obtinut un imprumut de 150 de milioane de euro de la banca Eurohypo Germania pentru refinantarea centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, a anuntat, astazi, dezvoltatorul imobiliar.

"In 2007, Anchor Grup va obtine o finantare suplimentara in valoare de peste 100 milioane euro pentru construirea a doua cladiri de birouri de clasa A in Bucuresti, consolidandu-si astfel pozitia pe piata ca unul dintre cei mai mari beneficiari de imprumuturi din domeniul imobiliar in Romania", a declarat in comunicat Ali Capa, directorul financiar al Anchor Grup.

Compania a anuntat la sfarsitul lunii martie ca va continua investitiile in domeniul imobiliar prin constructia a doua cladiri de birouri in Bucuresti, situate in apropierea centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania. Tot atunci, Anchor Grup anunta ca a cumparat aproximativ un milion de metri patrati de teren in Bucuresti si in apropiere de Capitala, unde intentioneaza sa dezvolte mai multe proiecte imobiliare care vor cuprinde spatii de birouri, rezidentiale si comerciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO