ZF 24

Aplicaţia zilei: Bucharest Shopping

Aplicaţia zilei: Bucharest Shopping

Autor: Ioana Nita

29.10.2013, 20:16 530

Nume: Bucharest Shopping

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratuit


Dezvoltator: Stillusion SRL

Funcţionalitate: Aplicaţia le permite utilizatorilor să localizeze cele mai apropiate magazine dintr-o anumită categorie, precum femei, bărbaţi, copii, accesorii, încălţăminte, bijuterii, saloane de înfrumuseţare sau cele de decoraţiuni interioare. Bucharest Shopping oferă de asemenea utilizatorilor informaţii actualizate în timp real despre magazine, ultimele colecţii, promoţii şi oferte speciale. Utilizatorii au posibilitatea de a adăuga un magazin în categoria celor favorite şi pot distribui prietenilor informaţiile despre un anumit magazin prin intermediul Facebook sau pe mail.

Aplicaţia dispune în plus de opţiunea prin care utilizatorii pot accesa instant contul de Facebook, Twitter, GoogleĂ sau Instagram al unui magazin, site-ul acestuia, precum şi datele de contact. Bucharest Shopping este recent lansată, în urma unei investiţii de 10.000 euro, iar magazinele care vor să apară în baza de date a aplicaţiei pot alege dintre 4 tipuri de abonamente anuale, taxa medie lunară fiind de circa 35 de euro. În prezent în aplicaţie se găsesc detalii despre magazine Burberry, Gucci, Stefanel, Sport/Couture, Distinto sau Estee Lauder.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24