ZF 24

Arestarile din weekend, reclama pentru actualul sef al DIICOT? Procurorul general il propune pe Codrut Olaru pentru un nou mandat

17.01.2010, 16:42 75

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat,duminica, pentru Mediafax, ca l-a propus ministruluiJustitiei, Catalin Predoiu, pe procurorul Codrut Olaru pentru unnou mandat la Directia de Investigare a Infractiunilor deCriminalitate Oragnizata si Terorism (DIICOT).

In 11 ianuarie 2007, presedintele Traian Basescu a semnatdecretul de numire in functia de procuror sef al DIICOT a luiCodrut Olaru, mandatul acestuia urmand sa expire.

Ministrul Justitiei de atunci, Monica Macovei, l-a propus pentrufunctia de procuror sef pe Codrut Olaru.

Declaratiile procurorului general al Romaniei vin dupa ce inweek-end procurorii DIICOT i-au arestat pe Sergiu Bahaian si maimulti complici de-ai sai in ceea ce poate fi considerat cel maigrav caz de crima organizat din Romania iar liderul clanuluiCordunenilor, Bogdan Constantin, alaturi de alte 29 de persoane, afost pus oficial sub acuzare de catre procurorii Directiei deInvestigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata siTerorism - Serviciul Teritorial Iasi, care au facut, duminica, 47de perchezitii domiciliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO