ZF 24

ASF a primit şase oferte de consultanţă pentru evalurea a 205 angajaţi

ASF a primit şase oferte de consultanţă pentru...

Autor: Adrian Dumitrache

23.10.2013, 20:08 439

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a primit şase oferte pentru furnizarea de servicii de consultanţă în vederea evaluării unui număr de 205 persoane cu funcţie de conducere în cadrul instituţiei, proces în urma căruia unele vor fi confirmate în posturi, iar altele vor fi disponibilizate. Ofertele au fost deschise la 18 octombrie şi au fost depuse de Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers Audit, Deloitte Consultanţă, Tactic Consulting Unit, BPI Management Consulting România şi BDO Business Advisory.

La licitaţie s-au înscris şi KPMG România şi Hay Group Management Consultants, dar ofertele au fost respinse de autoritatea contractantă din cauza nerespectării legislaţiei cu privire la garanţia de participare, conform datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro. Potrivit ASF, procesul de evaluare va avea ca rezultat fie confirmarea anumitor persoane cu funcţii de conducere, fie disponibilizarea lor.

„În termen de două luni de la finalizarea evaluării va fi elaborat şi un plan de acţiune pentru eficientizarea ASF în vederea optimizării procesului bugetar. La finele lunii august, personalul ASF număra 597 de angajaţi, în scădere cu 30 de persoane faţă de 31 iulie“, se arată într-un răspuns al ASF din 27 septembrie, remis la solicitarea Mediafax.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO