ZF 24

Avocaţii lui Vîntu spun că acesta este internat la "Floreasca" pentru o injecţie

Autor: Mediafax

10.01.2011, 17:31 33

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărâtsă sune la Spitalul de Urgenţă "Foreasca" din Capitală pentru averifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui SorinOvidiu Vântu care au spus, la termenul de luni, că acesta ar fifost oprit în spital pentru o injecţie.

Unul dintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţade la proces a clientului său prin faptul că acesta s-a prezentatla Spitalul de Urgenţă "Floreasca" unde i s-a făcut o injecţie şiunde a fost oprit pentru alte investigaţii.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile încare Vîntu este obligat să se prezinte la fiecare termen alprocesului, motivul lipsei sale trebuie susţinut cu actejustificative emise de Spitalul "Floreasca".

Avocaţii au intenţionat să prezinte un document medical, darmagistratul a susţinut că nu poate fi luat în calcul din cauzadatei la care a fost emis şi că vrea să telefoneze la Spitalul"Floreasca" pentru a verifica informaţia privind internarea luiVîntu.

Judecătorul a admis, luni, cererea avocaţilor din dosar privindcopierea CD-urilor cu înregistrări telefonice şi ambientale, astfelcă fiecare dintre inculpaţi va primi câte trei copii după acestea.Copierea acestor CD_uri se va face de către informaticianulinstanţei, în prezenţa procurorului.

Discuţiile în dosar vor fi reluate după finalizarea copierii şidupă verificarea informaţiilor privind internarea omului de afacerila Spitalul "Floreasca". Citiţi mai mult despre internarea lui Sorin Ovidiu Vântu laspitalul Floreasca pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO