ZF 24

Bigger Group si-a majorat afacerile cu 160%, la 14,8 mil. euro

11.02.2008, 18:30 14

Bigger Group, furnizor de servicii de comunicare integrata, a inregistrat anul trecut o crestere cu 160% a cifrei de afaceri, la 14,8 milioane de euro, depasind estimarile initiale, care indicau un nivel de 11,7 milioane de euro, a anuntat compania, citata de Mediafax.

Cresterea afacerilor se datoreaza castigarii unui numar mare de clienti, infiintarii unor noi divizii si servicii in cadrul grupului, precum si maturizarii unor business-uri lansate in 2006, cum ar fi creatia publicitara.

In 2007, grupul a trecut printr-un proces de rebranding, schimbandu-si numele din Starlink Group in Bigger Group, si s-a constituit intr-o companie independenta.

Bigger Group a fost infiintat in 2003, fiind alcatuit in prezent din companiile Bigger Media, Bigger Creative, Bigger Events. Pe langa acestea, Bigger Group mai detine si diviziile Bigger PR, Bigger Production si Bigger BTL.Grupul are peste 85 de angajati, iar clientii sai provin din domeniile bancar, proiecte rezidentiale, retail tehnologic, industria farmaceutica, food & drinks, produse agro-alimentare, centre comerciale, companii de training si consultanta si organizatii non-guvernamentale.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO