ZF 24

Bogdan Ciungradi, CFO, AROBS Transilvania Software: Vrem să continuăm dezvoltarea prin M&A, prin consolidarea cu alti jucători locali, dar vrem să fim mai prezenti şi pe pietele internationale

Conferinţa ZF Piaţa de Capital 2023

Bogdan Ciungradi, CFO, AROBS Transilvania Software: Vrem...

Autor: Roxana Rosu

22.09.2023, 17:05 896

Vrem să continuăm dezvoltarea prin M&A, prin consolidarea cu alti jucători locali, dar vrem să fim mai prezenti şi pe pietele internationale, pe piata americană şi Europa de Vest, a declarat  Bogdan Ciungradi, CFO, AROBS Transilvania Software  în cadrul conferinţei ZF Piaţa de Capital 2023.

”Am avut două roadshow-uri, la Londra şi Bucureşti, pentru a ne prezenta investitorilor institutionali. Ne dorim să continuăm dezvoltarea prin M&A, prin consolidarea cu alti jucători locali, dar să fim mai prezenti şi pe pietele internationale, pe piata americană şi Europa de Vest”.

Ce a mai declarat Bogdan Ciungradi,:

Venim în fata investitorilor institutionali  ca o companie cu 200 mil euro capitalizare, 5000 de actionari pe retail, un plan ambitios de dezvoltare, un istoric care arată că putem livra. Vrem investitori care să ne sustină pe termen lung, care să aducă un plus de credibilitate.

După pasul de luni, urmează o majorare de capital ,la care vrem să avem şi parteneri din zona institutională pentru a putea continua planurile. Să avem 2-3 achizitii pe an, să avem timp să le integrăm.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO