ZF 24

Bucătăria se mută afară

Cuptorul lui Vlad (grătar, masă de lucru, spaţii depozitare, sobă tradiţională, cuptor pâine şi pizza), 4.200 euro +TVA, egratare.ro

galerie foto

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.10.2016, 00:04 1110

Bucătăria de vară începe să fie centrul universului culinar încă de primăvara, atunci când dăm iama în bucatele pregătite la grătarul din grădină încă de când dă primul fir al ierbii.

Vara nu mai vrem să intrăm în bucătăria interioară care ne aminteşte de iarnă, iar toamna un spaţiu în aer liber unde să pregătim conservele pentru sezonul rece este tot ce-i trebuie unei case. Fie că alegeţi un cuptor tradiţional, pe bază de lemne, sau unul electric sau cu gaze, magazinele şi-au pregătit stocurile pentru toate tipurile de preferinţe şi bugete.

De altfel, noi vă propunem două abordări: una tradiţională, cu un cuptor care ne aminteşte de grădina bunicilor şi mobilă pictată cu motive tradiţionale, şi cealaltă în stilul clasic, care nu iese din tiparele obişnuite, dar care oferă confortul mult dorit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO