ZF 24

Capitala urca pe locul 25 in Top 90 al celor mai atractive destinatii pentru investitii

Capitala urca pe locul 25 in Top 90 al celor mai atractive destinatii pentru investitii
24.10.2007, 16:33 10

Bucurestiul a urcat 33 de pozitii, pe locul 25, in clasamentul anual al oraselor europene realizat de administratorul de fonduri din sectorul imobiliar LaSalle Investment Management in functie de perspectivele de crestere economica, averea locuitorilor si evolutia mediului de afaceri, informeaza Mediafax.

Capitala a fost inclusa anul trecut pentru prima data in clasamentul realizat in baza indicelui European Regional Economic Growth Index (E-REGI) de catre divizia grupului Jones Lang LaSalle, odata cu Sofia, alaturandu-se astfel altor 90 de orase europene.

Principalul factor care a propulsat Bucurestiul de pe pozitia 58 in top, ocupata in 2006, se refera la performantele importante pe piata fortei de munca.

Astfel, Bucurestiul este orasul care a inregistrat cel mai puternic avans istoric al gradului de ocupare a fortei de munca, beneficiand de cele mai favorabile perspective privind piata muncii si avansul Produsului Intern Brut, dupa Londra.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO