ZF 24

Carpatair a introdus in operare a doua aeronava Fokker 70 contractata anul trecut

04.03.2010, 11:39 19

Compania aeriana Carpatair, care are hub-ul in Timisoara, aintrodus in operare cea de-a doua aeronava Fokker 70, din cele treicontractate la sfarsitul anului trecut.

"Noua aeronava urmeaza sa fie utilizata atat pentru destinatiiinterne, cat si externe, cu operare atat din hub-ul de laTimisoara, cat si din Otopeni sau din alte puncte din tara. Pana laintrarea in vigoare a programului de vara Carpatair, noile aerovanevor opera pe rutele actuale, inclusiv pe relatiile directe recentlansate, Craiova-Milano, Craiova-Roma", a declarat Paula Ardelean,Vice-presedinte Marketing & Vanzari. Ea a mai spus ca peperioada verii, aeronavele vor fi introduse si pe zborurile charterce urmeaza sa fie organizate in colaborare cu tour-operatori, inspecial pe rutele Iasi-Antalya si Craiova- Antalya, precum si pe oserie de alte curse pe care compania le pregateste pentru aceastaperioada.

Prima aeronava Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri,dintre care 12 business class, a fost livrata in luna ianuarie, iarcea de-a treia urmeaza sa fie livrata pana la sfarsitul luniimartie.

Carpatair opereaza 12 aeronave de tipul Saab 2000 (50 locuri) si3 de tip Fokker 100 (105 locuri), la care se adauga acum si cele 3aeronave Fokker 70.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO