ZF 24

Cazierul fiscal pentru infiintarea firmelor va fi eliberat de Registrul Comertului,de la 1 octombrie

23.09.2007, 15:43 19

Administratiile financiare nu vor mai elibera, de la 1 octombrie, cazierul fiscal solicitat la infiintarea societatilor comerciale, a societatilor cooperative si a cooperativelor agricole, aceste informatii urmand sa fie primite de Registrul Comertului de la ANAF, informeaza Mediafax.

"In urma protocolului incheiat intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), informatiile din cazierul fiscal al contribuabililor vor fi transmise in format electronic de ANAF catre ONRC, la solicitarea acestuia din urma, in termen de 8 ore. Solicitantii vor obtine cazierul fiscal direct de la oficiile Registrului, pentru fiecare solictare ONRC colectand de asemenea si taxa de 20 lei prevazuta de art.9, alin (3) din OG nr.75/2001 privind organizarea si functionarea cazierului fiscal, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata intr-un comunicat al ANAF.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO