ZF 24

Clubul sportiv Rapid a obtinut 480.000 de euro dintr-un litigiu cu Ministerul Turismului

Clubul sportiv Rapid a obtinut 480.000 de euro dintr-un litigiu cu Ministerul Turismului
14.05.2009, 18:59 49

Ministerul Turismului a fost obligat sa plateasca, prin executare silita, suma de doua milioane de lei (480.000 de euro), in contul unei datorii pe care fosta Autoritate Nationala pentru Turism (ANT) o avea fata de Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, a declarat Elena Udrea, ministrul turismului.

“Bugetul Ministerului Turismului din 2009 a fost grevat de aproape doua milioane de lei, prin executarea silita a respectivei sume in favoarea Clubului Sportiv Rapid Bucuresti”, a spus Udrea.

Ea a adaugat ca executarea silita are la baza o ordonanta judecatoreasca care contine somatia de plata pentru o creanta pretinsa de clubul sportiv, si pentru penalitatile aferente, decizie pronuntata in anul 2008 de catre Sectia comerciala a Tribunalului Bucuresti. Executarea a avut loc la inceputul acestui an.

Litigiul dintre Ministerul Turismului si CS Rapid Bucuresti are la baza un contract de promovare a Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) la meciurile oficiale de baschet masculin, din cadrul Campionatului National de Baschet, divizia A, editia 2006/2007. Potrivit reprezentantilor Ministerului Turismului, Clubul Rapid a emis facturi in baza unui contract cu ANT, facturi care nu au fost achitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO