ZF 24

Compania de Drumuri apeleaza la avocati pentru exproprieri de terenuri la coridorul IV paneuropean

22.07.2007, 15:15 135

Compania Nationala de Drumuri va expropria peste 430 parcele de teren necesare lucrarilor de constructie la variantele de ocolire a oraselor Plugova si Caransebes (judetul Timisoara), parte din coridorul IV paneuropean, primind oferte de asistenta juridica din partea a patru case de avocatura.
Ofertele au fost depuse de firmele de avocatura Bostina si Asociatii, Pavel si Asociatii, si alte trei cabinete de avocat in asociere, respectiv Gaspar Paula Loredana, Surianu Dan si Andrei&Asociatii.
La licitatie mai participa firma de consultanta Search Corporation, pentru lucrarile la varianta Caransebes, si respectiv cabinetul de avocatura Popa Manuela din Timisoara, pentru Plogova.
Valoarea celor doua contracte de asistenta juridica au fost estimate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), inaintea licitatiei, la aproximativ 1,5 milioane lei inclusiv TVA (circa 500.000 euro).
Proiectele vizeaza constructia a aproximativ 9 kilometri de drum pentru varianta de ocolire Caransebes, de la km 499+175 la km 457+360, si realizarea unei variante de ocolire de 2,9 kilometri in zona Plugova, de la km 392+400 la km 397+450, din care 800 metri reprezinta construirea unui tunel. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO