ZF 24

Cotidianul: Piata avocaturii de business ajunge la 250 de milioane de euro

16.06.2008, 09:14 21

Piata avocaturii de business din Romania este intr-un boom extraordinar de 4-5 ani, cu cresteri anuale de 30-50%, informeaza Cotidianul. Specialistii estimeaza valoarea pietei la 200-250 de milioane de euro, 80% fiind concentrata in Capitala, iar restul de 20% in marile orase ale tarii. Perspectivele de dezvoltare sunt foarte bune si in anii urmatori. Dincolo de piata de real estate, care este acum vedeta incontestabila a businessului autohton, vor cunoaste cresteri semnificative piata finantarilor, cea financiar-bancara, a serviciilor medicale, proprietatea intelectuala, fuziunile si achizitiile, garantiile, concurenta, publicitatea etc.

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este liderul pietei de profil din Romania, cu o cifra de afaceri de 12,62 milioane de euro in 2007, sustine revista "Avocati de top", lansata de Finmedia. Detalii pe www.cotidianul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO