ZF 24

Cum arată un penthouse de 95 de milioane de dolari

Cum arată un penthouse de 95 de milioane de dolari

Autor: GQ.ro

29.10.2014, 11:37 886

Recent, unul dintre cele mai interesante lucruri care ne-au furat privirea au fost penthouse-urile din Bucureşti, adevărate palate urbane, cu preţuri cuprinse între 800.000 şi 2 milioane de euro. Ei bine, dacă acestea sunt atât de impresionante, încearcă numai să îţi imaginezi cum arată unul care costă de aproape 50 de ori mai mult.

Penthouse-ul din cadrul 432 Park Avenue, cea mai înaltă clădire rezidenţială din emisfera vestică, pare desprins dintr-o altă lume. Este situat în centrul Manhattan-ului la o înălţime de aproximativ 400 de metri (din totalul de 426 al clădirii), oferind o privelişte de excepţie asupra New York-ului, oraşul care nu doarme niciodată. Din păcate, locuinţa nu este destinată celor care au nevoie de spaţiu, fiind destul de înghesuită. Glumeam, desigur: penthouse-ul are nu mai puţin de 770 de metri pătraţi, iar ferestrele largi, de 3 x 3 metri, nu fac decât să îi completeze imensitatea. Are şase dormitoare, şapte băi, o bibliotecă, un design fabulos şi mobilier de cea mai înaltă calitate.

Ţi-am putea povesti la nesfârşit despre acest penthouse, însă încă ne mai place să credem că o imagine face cât o mie de cuvinte. 

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.gq.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO