ZF 24

Cum se intrec primarii in plombe... asfaltice

03.02.2010, 12:17 32

Primariile au inceput sa numere si sa masoare gropile din asfaltaparute dupa deszapezire, scrie Gandul.

Edilul de la Ploiesti, Andrei Volosevici, recunoaste ca a fostfoarte meticulos, dar are si explicatia: asa prevede legislatiapentru a obtine finantari necesare reparatiilor. Iar el are nevoiede 50.000 euro pentru reparatii.

In plus, in urma analizei au fost identificati fix 2.755 mp degropi in drumuri, adancimea medie a acestora fiind de 6-20 cm, dupacum ne-a declarat Florina Popescu, director executiv adjunctDirectia Investitii din primaria Ploiesti.

"Pentru a obtine fonduri pentru reparatiile de drumuri estenevoie de un proiect. Noi am fost foarte meticulosi, am studiatlungimea, latimea, adancimea fiecarei gropi pentru a sti cuexactitate care este cantitatea de material asfaltic de care estenevoie", a declarat pentru Gandul primarul Ploiestiului, AndreiVolosevici. Acesta a tinut sa adauge ca exista o problema si cusubstanta care se foloseste pentru deszapezire, pentru ca sunt zoneproaspat reparate care "s-au gaurit". Despre cum se intrec primarii in plombeasfaltice cititi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO