ZF 24

Cum va fi vremea in aprilie - VIDEO

 Cum va fi vremea in aprilie
23.03.2011, 20:20 179

Primavara s-a lasat asteptata si se va "juca" cu noi si inurmatoarele trei luni. Meteorologii anunta ca in unele ziletemperaturile maxime vor atinge 9 sau 10°C, dar vor fi si zile cumaxime de 25°C.

De 1 Mai in schimb, vestile sunt ceva mai bune. Meteorologiianunta incalzire, insa tin sa precizeze ca avem de-a face cu ceamai instabila luna a primaverii.

In luna aprilie, regimul termic al aerului se va situa in limiteapropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii,exceptand nord-vestul, sud-vestul si local sudul teritoriului, undevalorile termice pot fi sub normele climatologice, anunta ANM.

In luna aprilie, valorile medii anuale ale aerului se situeazain general intre 10/12°C in zonele sudice si vestice ale tarii,8/10°C incentrul si nordul Moldovei, cea mai mare parte aTransilvaniei, 6/8°C in Maramures. In aceasta luna, se remarca ointensitate a precipitatiilor, ca urmare a aparitiei averselor deploaie.

Cantitatile de precipitaţii vor inregistra valori apropiate denormele climatologice lunare in sudul, sud-estul si vestul tarii,iar in restul teritoriului, precipitatiile se pot situa pestemediile multianuale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO