ZF 24

De sarbatori, romanii vor fi colindati de recuperatorii de credite

De sarbatori, romanii vor fi colindati de recuperatorii de credite
01.12.2009, 12:56 21

Vesti proaste pentru romanii cu datorii la banci, la operatoriide telefonie sau la utilitati. Daca in jurul Craciunuluirecuperatorii nu vor bate la usa niciunui datornic, pentru ca au siei concediu, intre Craciun si Anul Nou insa, firmele spun ca vorincerca sa recupereze cat mai multi bani, scrie Gandul.

"Respectarea conditiilor contractuale nu tine cont de lucrurisubiective, precum starea de spirit, dorinta de a le respecta sinici de perioada sarbatorilor de iarna sau a sarbatorilor Pascale.Ca orice activitate, cea de recuperare va continua si in aceastaperioada, cu exceptia zilelor libere legale", a declarat AlexandraRusen, coordonator departament persoane fizice Coface Romania,companie care detine 30% din piata de profil. In ultima parte aanului, bancile, dar si asiguratorii, de exemplu, isi "curata"portofoliile de datorii, astfel ca firmele de recuperare auinregistrat mai multe solicitari de preluare de creante in ultimaperioada. Cititi mai mult pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO