ZF 24

Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă, a fost numit Deputy CEO al grupului internaţional AFI Europe

Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă,...

Autor: Roxana Rosu

12.06.2023, 13:40 183

Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă, a fost numit Deputy CEO al grupului internaţional AFI Europe, funcţie care se adaugă actualei sale poziţii.

„Abilităţile excepţionale de leadership ale lui Doron, experienţa sa valoroasă în management, cunoaşterea pieţelor imobiliare din Europa Centrală şi de Est, precum şi excelentul său istoric cu rezultate de succes obţinute timp de peste 15 ani în cadrul AFI Europe, vor contribui fără îndoială la creşterea şi succesul companiei noastre. Sunt convins că numirea lui Doron în funcţia de Deputy CEO ne va permite să atingem împreună noi obiective ambiţioase", a declarat Avi Barzilay, CEO AFI Europe.

Originar din Israel, Doron Klein are o experienţă de peste 20 ani pe piaţa imobiliară din mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat funcţia de CEO pentru operaţiunile AFI Europe în Cehia.

În 2018, Doron Klein a preluat conducerea AFI Europe România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO