ZF 24

Elon Musk şi Bernard Arnault, cei mai bogaţi oameni din lume, care împreună au 426 mld. dolari, iau împreună prânzul la Paris

Elon Musk şi Bernard Arnault, cei mai bogaţi oameni din...

Autor: Andrei Şerbănescu

16.06.2023, 15:12 3107

Cele mai bogate două persoane din lume vor lua vineri prânzul împreună, în contextul desfăşurării unui eveniment tech organizat la Paris, scrie Bloomberg.

Fondatorul Tesla Inc. Elon Musk şi Bernard Arnault, directorul general şi acţionarul majoritar al LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE, vor împărţi masa de prânz, a declarat Arnault pentru programul de ştiri al televiziunii franceze Quotidien. Fiul cel mare al lui Arnault, Antoine, se va alătura întâlnirii, potrivit unei persoane direct implicate în organizarea evenimentului. 

Averile combinate ale celor doi bărbaţi se ridică la aproximativ 426 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Musk l-a depăşit recent pe Arnault pentru a recâştiga titlul de cea mai bogată persoană din lume.

LVMH deţine o serie de branduri precum Louis Vuitton şi Christian Dior, nume care plătesc sume colosale pentru publicitate pe platforme de socializare precum Instagram, TikTok şi Twitter. Musk, care a cumpărat Twitter anul trecut, a angajat-o recent pe Linda Yaccarino, fost director de publicitate la NBCUniversal, pentru a îmbunătăţi relaţia companiei cu mărcile, după ce site-ul a cunoscut o scădere în urma preluării sale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO