ZF 24

Evolio atacă şi piaţa din Germania şi ţinteşte vânzări de 0,2 mil. euro în 2014

Evolio atacă şi piaţa din Germania şi ţinteşte...

Autor: Adrian Seceleanu

23.12.2013, 15:24 288

Televoice Group, companie care oferă diferite produse electronice sub brandul Evolio, şi-a extins operaţiunile pe piaţa din Germania, unde a lansat un magazin online, şi estimează că va avea încasări de 0,2 mil. euro anul viitor.

“Evolio anunţă extinderea operaţiunilor pe piaţa din Germania, prin lansarea versiunii în limba germană a  magazinului online, www.evolio.de. Oferta companiei pe această nouă piaţă include Evotab 4, la pretul de 55 Euro, aceasta fiind cea mai ieftină tabletă disponibilă în Germania”, potrivit anunţului companiei.

Evolio.de se adresează în primul rând pieţelor din Germania şi Austria, dar şi vorbitorilor de limbă germană, iar operaţiunile Germania vor fi coordonate de la Munchen, au adăugat reprezentanţii Evolio.

”Estimăm vânzări de peste 200.000 euro în primul an de activitate pe piaţa germana. Decizia de a face primul pas în Europa de vest, în Germania, a pornit de la interesul manifestat de consumatorii din această ţară, numărul de vizitatori germani pe site-ul evolio.ro reprezentând aproximativ 15% din totalul de vizite din străinătate”, a spus Liviu Nistoran, Preşedinte şi proprietar al Evolio.

Oferta Evolio pentru această nouă piaţa de desfacere include în principal tablete, smartphone-uri şi sisteme de navigaţie GPS.
Compania Televoice Grup, deţinătoarea brandului Evolio, a fost înfiinţată în 2002. Compania are în portofoliu tablete, eBook Readere, smartphone-uri, produse de telecomunicaţii şi sisteme de navigaţie GPS, precum şi aplicaţii de conţinut adaptate pieţei din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO