ZF 24

Fabrica Policolor din Militari a continuat să funcţioneze pe timpul pandemiei. „Măsurile de protecţie au vizat o echipă de aproape 300 de angajaţi, dintre care aproximativ 100 direct implicaţi în activităţile de producţie, cercetare şi logistică“

Fabrica Policolor din Militari a continuat să...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.06.2020, 18:40 231

♦ În 2019, acţionarii Policolor au finalizat construcţia fabricii de lacuri şi vopsele pe care au ridicat-o în zona Militari din Bucureşti.

Producătorul de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, deţinut de două fonduri de investiţii, şi-a continuat activitatea în ritm normal în ultimele două luni şi jumătate de la instalarea pandemiei. De anul trecut, producţia s-a mutat într-o fabrică nouă, în zona de vest a Capitalei.

„Odată ce am luat măsurile care ne-au permis să asigurăm protecţia tuturor angajaţilor, prioritatea noastră s-a direc­ţionat spre asigurarea producţiei la capa­citate normală de lucru. Noua fabrică, de pe bdul. Timişoara (din Bucureşti – n. red.), practic cea mai mare investiţie a Policolor din ultimii ani, în valoare de 4,3 milioane de euro, funcţionează fără întreruperi şi am reuşit să păstrăm această continuitate prin stabilirea atentă a planului de producţie şi a schimburilor“, spun reprezentanţii Policolor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO