ZF 24

Fanii dinamovişti au încercat să protesteze la nunta lui Borcea

Fanii dinamovişti au încercat să protesteze la nunta lui Borcea

Autor: Tone Adrian

28.08.2011, 19:26 193

Zece suporteri ai FC Dinamo au fost identificaţi, duminică, de o patrulă a Jandarmeriei în momentul în care confecţionau un banner cu mesaje obscene adresat preşedintelui executiv dinamovist Cristian Borcea, care s-a căsătorit, la o biserică din Pipera, cu Alina Vidican.

"Zece persoane, suporteri ai Dinamo, au fost arestate în momentul în care confecţionau un banner cu mesaje obscene la gara Băneasa. Cei zece au fost conduşi la secţia de poliţie şi vor fi sancţionaţi pentru săvârşirea de fapte sau gesturi obsecene de natură să provoace indignarea cetăţenilor sau să lezeze demnitatea unor persoane. Ei vor fi sancţionaţi conform legii cu amendă între 200 şi 1000 de lei. În plus, asupra unuia dintre ei s-au găsit resturi de natură vegetală, de culoare verde. Acestuia din urmă i se va întocmi acte penale pentru posesie de substanţe interzise, riscând între 3 şi 15 de închisoare", a declarat pentru Mediafax, Alexandru Nicolae, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO