ZF 24

Firma care făcea curăţenie în Cluj pentru 30 de milioane de euro a pierdut contractul

Firma care făcea curăţenie în Cluj pentru 30 de...

Autor: Laurentiu Cotu

06.05.2014, 15:16 885

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a admis contestaţiile formulate de Compania de Salubritate Bratner Vereş şi Rosal Grup împotriva rezultatului licitaţiei organizate de primăria Cluj-Napoca, prin care compania Supercom din Bucureşti, controlată de omul de afaceri Ilie Ciuclea, a câştigat un contract de peste 137,6 mil. lei (30,5 mil. euro) pentru servicii de salubrizare şi deszăpezire stradală în municipiu.

’’În baza documentelor depuse de părţi CNSC admite, în parte, contestaţia formulată de Rosal Grup, numai în ceea ce priveşte cifra medie de afaceri a Supercom, redevenţa ofertată de Supercom pentru ambele loturi, respectiv redevenţa ofertată de Compania de Salubritate Bratner Veres pentru lotul 2’’, se arată într-o decizie a Consiliului Naţional de Soluţionare a Constestaţiilor (CNSC), publicată pe pagina web a instituţiei. 

Compania Rosal Grup, una dintre companiile care a pierdut licitaţia de salubrizare de la Cluj, a contestat faptul că Supercom nu a respectat condiţiile impuse de caietul de sarcini, în ceea ce priveşte cifra de afaceri (minim 100 mil. lei pe fiecare lot), respectiv redevenţa plătită primăriei Cluj-Napoca. Totodată, CNSC a admis şi contestaţia formulată de Compania de Salubritate Bratner Vereş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO