ZF 24

Firma de avocatură PeliPartners are trei noi Senior Associates, după o serie de promovări în echipă

Firma de avocatură PeliPartners are trei noi Senior...

Autor: Roxana Rosu

10.01.2024, 10:15 627

Firma de avocatură PeliPartners a extins echipa de Senior Associates după promovarea Sandrei Gheorghe, Deliei Dumitrescu şi a Andradei Bogeag începând cu 1 ianuarie 2024.

„Suntem mândri să putem întări echipa cu trei noi Senior Associates, roluri menite să sporească activitatea noastră de zi cu zi pe diferitele arii de practică. Este încă un pas către crearea unei organizaţii şi mai solide, care se bucură de dedicarea tuturor membrilor săi”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliPartners.

Sandra Gheorghe consiliază atât clienţi naţionali, cât şi internaţionali în diverse proiecte: oferă asistenţă juridică şi reprezintă diverse companii private în chestiuni legate de achiziţii de active, şi negocierea de contracte de vânzare-cumpărare.

Delia Dumitrescu oferă asistenţă juridică în legătură cu diverse proiecte comerciale şi corporative. A fost implicată în proiecte multidisciplinare şi transfrontaliere, precum şi în analize complexe în materie de reglementare.

Andrada Bogeag a fost implicată într-o varietate de proiecte imobiliare tranzacţionale şi netranzacţionale, şi pregătirea unei game largi de contracte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO