ZF 24

Firma de investment banking Blu Capital Partners a asistat grupul BMF în cadrul tranzacţiei cu fondul de investiţii SARMIS Capital

Firma de investment banking Blu Capital Partners a...

Autor: Roxana Rosu

30.06.2023, 13:55 412

Blu Capital Partners (BCP), companie de consultanţă investment banking antreprenorială, a asistat grupul BMF, principalul furnizor de servicii integrate de facility management de pe piaţa din România, în cadrul tranzacţiei cu SARMIS Capital.

Prin această tranzacţie, SARMIS Capital a intrat în acţionariatul BMF Grup.

Blu Capital Partners a organizat un proces competitiv de investiţie, obţinând oferte de la fonduri de private equity şi investitori strategici relevanţi. Blu Capital Partners a consiliat BMF Grup în structurarea, negocierea şi implementarea tranzacţiei cu investitorul selectat.

«Acest proiect evidenţiază capacitatea BCP de a structura tranzacţii strategice cu investitori financiari internaţionali, precum şi rolul cheie al echipei noastre în generarea de rezultate favorabile pentru companiile antreprenoriale, în cadrul operaţiunilor de fuziuni şi achiziţii, atragere de capital sau consultanţă strategică. În ultimii 3 ani, ne-au abordat peste 100 de investitori strategici şi financiari internaţionali interesaţi de investiţii în România, ceea ce demonstrează maturizarea pieţei locale de capital în cadrul tranzacţiilor private (non IPO), dar şi capacitatea BCP de a genera relaţii cu investitori relevanţi în diferite sectoare», a declarat  Tudor Mafteianu, CEO, Blu Capital Partners.

În această tranzacţie, Blu Capital Partners a coordonat procesul, de la consultanţă strategică până la semnare, împreună cu echipe de consultanţi din domeniul juridic şi fiscal - Dentons, unul din cele mai mari cabinete de avocatură din lume, şi Tax House, unul din liderii pieţei locale în materie de consultanţă fiscală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO