ZF 24

Flamingo muta magazinul din Baneasa Shopping City in mall-ul Sun Plaza

07.01.2010, 11:17 42

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo a anuntatca va reloca in luna februarie magazinul Flanco din complexulcomercial Baneasa in centrul Sun Plaza din cartierul Berceni.

Potrivit reprezentantilor companiei, magazinul din Baneasa,situat intr-un spatiu comercial inchiriat de la retailerul demobila Mobexpert, va fi inchis in luna ianuarie urmand ca marfa safie transferata in februarie in noul magazin din mall-ul SunPlaza.

"Traficul inregistrat de noi, in partea galeriei unde suntempozitionati este prea mic comparativ cu nivelul chiriei. Estimam cain noua locatie, din Sun Plaza, vom avea un trafic mai bun, pentruca este un centru comercial in sudul capitalei, o zona neacoperitainca", a declarat Adrian Olteanu, directorul general alFlamingo.

El a adaugat ca magazinul din Baneasa va fi inchis la finalullui ianuarie iar noua unitate va fi inaugurata la inceputul luifebruarie, astfel ca va exista un decalaj. "In acest fel insaefortul financiar este mai mic", a adaugat Olteanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO