ZF 24

Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

 Fostul portar Cristian Munteanu, cercetat pentru tăinuire în ancheta privind furturile de maşini

Autor: Alice-Iuliana Burtea

03.08.2011, 10:06 301

Fostul portar dinamovist Cristian Munteanu ecercetat pentru tăinuire în ancheta în cadrul căreia au loc,miercuri dimineaţă, 44 de percheziţii la mai multe servicii deînmatriculări şi permise auto din Capitală şi din alte judeţe, elurmând să fie dus la audieri, au declarat reprezentanţi aiDGA.

Cristian Munteanu este unul dintre cei vizaţiîn această anchetă au dcelarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai DGA.

El este cercetat pentru tăinuire, potrivitsurselor citate.

Munteanu va fi dus la audieri pentru a dadeclaraţii în legătură cu acuzaţiile care-i sunt aduse în acestdosar.

În luna aprilie, procurorii ParchetuluiCapitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane încazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiindmijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar alechipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu. Ei sunt cercetaţi pentruînşelăciune, fals în declaraţii, instigare la fals intelectual şităinuire.

Cristi Munteanu este cercetat în libertate,pentru tăinuire, cu interdicţie de a părăsi localitatea, măsurădispusă de către procurorul de caz.

Procurorii îi acuză pe Andrei Mărgăritescu şipe Cristi Munteanu că sunt "dobânditori de drept ai unei maşinifurate", despre care "aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectulunei infracţiunui de furt", potrivit unor sursejudiciare.

Printre cei reţinuţi de procurori în acestcaz a fost şi Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale"Doris", fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figuraca fiind furat în actele poliţiei, folosit de Andrei Mărgăritescuşi de Cristi Munteanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO