ZF 24

Gabriel Ivan, country general manager la CHEP România: La începutul pandemiei, cererea de paleţi s-a triplat. Spre sfârşitul lunii aprilie cererea s-a stabilizat

Gabriel Ivan, country general manager la CHEP România:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.06.2020, 17:45 221

♦ CHEP România se află în negocieri avansate cu jucători pe care criza îi determină să găsească modalităţi de eficientizare a costurilor.

Cererea de paleţi din rândul segmentului de FMCG (bunuri de larg consum) s-a triplat în urma pandemiei de COVID-19, a spus Gabriel Ivan, country general manager al furnizorului de servicii de închiriere a paleţilor CHEP România, parte a grupului australian Brambles.

„Am ţinut lanţul de aprovizionare în mişcare pe tot parcursul stării de urgenţă, dar a fost nevoie de flexibilitate pentru a transporta ali­men­tele şi alte produse de bază la des­ti­na­ţie, la timp, în con­diţiile unei creş­teri de cerere du­blă sau chiar tri­plă faţă de o pe­rioadă normală. Pen­tru a face faţă am ac­cesat sto­cu­rile de paleţi CHEP din alte ţări“, a spus pen­tru ZF Gabriel Ivan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO