ZF 24

Gordon Brown: O eventuala intrare in faliment a Dubaiului este un impediment, insa economia globala il va depasi

Bancile care nu si-au invatat lectia: RBS are cele mai multe subscrieri la imprumuturile Dubai World. HSBC, riscurile cele mai mari pe EAU
27.11.2009, 15:54 43

In eventualitatea intrarii Dubaiului in default vom aveaprobleme, insa economia globala este suficient de solida pentru adepasi acest impediment, a declarat vineri premierul britanic,Gordon Brown, citat de Reuters.

"Consider ca sistemul financiar mondial este mai puternic acumsi poate solutiona problemele care apar. In timp ce (situatia dinDubai) este un impediment, cred ca vom vedea ca nu este de aceeasiscara ca problemele pe care le-am depasit in trecut. Cred carelansarea globala a fost influentata in principal de masurile depolitica monetara si de stimulare fiscala", a aratat Brown.

Premierul britanic a adaugat ca a discutat in aceasta saptamanacu oficiali din Dubai, care l-au asigurat ca firmele din emirat isivor continua proiectele de infrastructura derulate in MareaBritanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO