ZF 24

Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri, a deschis un centru marca Hype Energize în Palas Iaşi, prima locatie sub acest concept din afara Bucureştiului

Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2023, 09:45 122

Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri detinut de Vlad Alexandru şi Cristina Şucu, a deschis un centru marca Hype Energize în Palas Iaşi, aceasta fiind prima locatie sub acest concept în afara Bucureştiului.

Hype Energize are o suprafaţă de aproximativ 630 mp şi 8 camere de activităţi - Challenge Rooms cu tematică proprie (Super Squares, Throw, Warzone, Hide and Seek, Tubes sau Baschet), urmând să fie deschise încă patru.

Centrul de joacă Hype Energize a fost conceput special pentru jucătorii cu vârsta de peste 12 ani.

 Pe lângă cele 8 camere de joc, centrul dispune de o zonă unde se pot face petreceri aniversare, team buildings şi alte evenimente.  

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară din regiunea de nord-est a ţării, în valoare de peste 320 milioane de euro, a companiei IULIUS.

Situat în centrul Iaşului, Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente cu patru săli premium, un hotel de 4*, restaurante şi cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier şi alte facilităţi de timp liber, precum şi cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri.

Palas atrage anual peste 20 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO