ZF 24

Hossu: Basescu a cerut Guvernului noi negocieri cu FMI,daca masurile convenite vor fi respinse de CES

11.05.2010, 18:25 15

Presedintele Traian Basescu a cerut Guvernului sa reinceapanegocierile cu FMI, in cazul in care Consiliul Economic si Social(CES) nu va aproba modificarile convenite de autoritati cuinstitutiile internationale, a declarat presedintele "Cartel Alfa",Bogdan Hossu, citat de Mediafax.

"Dansul (Basescu, n.r.) cere Guvernului, daca CES nu da ovalidare pozitiva pentru scrisoare, in momentul respectiv sa nuvalideze scrisoarea si evident in urma recomandarilor din ConsiliulEconomic si Social sa reporneasca o negociere cu FMI pentru noiparametri care sa apara in scrisoare", a spus Hossu, dupa ointalnire cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

El a discutat cu Vladescu ca politica de reducere acheltuielilor sa fie realizata pe fondul de salarii si nu peindivid, pentru ca exista o diferentiere legata de modul deaplicare a politicilor salariale sau de stimulare a angajatilorcare creaza comportamente diferite de la un minister laaltul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO