ZF 24

HP ar putea infiinta un centru de asistenta la Iasi

HP ar putea infiinta un centru de asistenta la Iasi
31.07.2007, 18:50 18

Producatorul IT&C Hewlett Packard si-ar putea deschide al doilea centru din Romania, la Iasi, a anuntat, astazi, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, dupa o intalnire cu reprezentantii HP.
Dupa Bucuresti, Iasiul este pe lista prioritatilor pentru deschiderea unui nou centru, dar decizia va fi luata dupa ce reprezentantii Hewlett Packard vor studia si ofertele din alte orase mari.
"In acest moment, exista doar un centru, la Bucuresti, cu 1.600 de angajati si cauta sa se extinda, iar Iasul se afla lista lor de prioritati. Vor sa faca o ?fabrica virtuala? cu 1.000 de angajati, care vor oferi servicii de asistenta financiara si administrativa clientilor din Europa Centrala si de Est. S-au oprit la Iasi pentru ca aici exista un puternic centru universitar, iar noi, autoritatile locale, i-am asigurat de tot sprijinul. Cei de la HP mai studiaza si alte orase din tara si vor lua decizia finala in 6-9 luni de zile. Eu sint increzator ca vor infiinta al doilea centru din Romania la Iasi", a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO