ZF 24

ING Bank lansează ING Together prin care până la 4 persoane pot administra împreună acelaşi cont curent

ING Bank lansează ING Together prin care până la 4...

Autor: Roxana Rosu

19.03.2024, 11:52 10260

ING Bank România lansează contul  pentru cheltuieli comune ING Together, prin care mai multe persoane pot administra împreună şi face operatiuni pe acelaşi cont.

Soluţia este disponibilă exclusiv în aplicaţia mobilă ING Home’Bank, de unde titularii de conturi curente în lei pot mandata direct până la trei persoane pe un cont deja deţinut sau pe un cont nou deschis în acest scop.

” Este soluţia care facilitează o atitudine relaxată şi transparentă în relaţia cu banii şi cu oamenii de încredere alături de care alegem să-i folosim în viaţa de zi cu zi, indiferent dacă vorbim despre familie, parteneri de viaţă sau chiar prieteni apropiaţi. ING Together este în esenţă un instrument revoluţionar de sănătate financiară, care permite tranziţia complet digitală de la un banking individual la unul participativ şi răspunde astfel unei nevoi concrete din vieţile multora dintre noi: aceea de gestionare deschisă şi eficientă a cheltuielilor comune”, spune Eleni Skoura, Executive Board Member şi Head of Retail Banking ING Bank România.

Soluţia ING Together este disponibilă cetăţenilor români şi străini cu vârsta de peste 18 ani, utilizatori ai aplicaţiei mobile ING Home’Bank care deţin şi folosesc un număr de telefon mobil de România. Împuternicirea se realizează direct în aplicaţie, din meniul Produse – Familia ta – ING Together, prin selectarea numărului de telefon din agendă şi completarea numelui, prenumelui şi a datei naşterii persoanei împuternicite.

Din momentul acceptării de către împuternicit a invitaţiei primite în Home’Bank, acesta va putea să emită singur carduri, să facă plăti prin Home’Bank, să retragă numerar de la orice ATM sau să facă depuneri, să vizualizeze tranzacţiile de pe cont (inclusiv pe cele ale titularului) şi să deschidă sau să lichideze depozite asociate contului.

Tot prin intermediul ING Together, titularii de cont pot acum extinde din Home’Bank şi drepturile împuterniciţilor deja existenţi (mandataţi anterior în reţeaua ING Office).

Astfel, aceştia (împuterniciţii existenţi) vor putea accesa la rândul lor toate facilităţile noii soluţii, precum emiterea de card suplimentar (fizic/virtual) direct din aplicaţie, fără alte drumuri la bancă şi fără pierderea accesului la cont.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO