ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă

Autor: Adrian Cojocar

30.06.2013, 19:47 180

Acţiunea zilei

Acţiunile Transgaz Mediaş (TGN), care au revenit vineri pe scădere, pierzând 1,4% din valoare în contextul eşuării proiectului Nabucco, la care transportatorul de gaze avea o participaţie importantă după ce consorţiul care dezvoltă exploatarea gazeiferă de la Şah Deniz, din Marea Caspică, a ales gazoductul trans-adriatic Pipeline (TAP) ca rută de export către Europa. Ultimul preţ cu acţiunile Transgaz s-a derulat la 180 lei/unitate, preţ foarte apropiat de minimul atins de aceste titluri în 2013.

WikiZF: Profilul companieiTransgaz

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Bursei de Valori (BVB) după ce nici vineri nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru desfăşurarea adunării acţionarilor. Titlurile BVB vor reintra astăzi la tranzacţionare.

  • Acţiunile SIF Banat-Crişana (SIF1) în contextul în care administratorii societăţii au solicitat ASF acordul pentru reducerea cvorumului în adunările generale pentru luarea deciziilor

  • Titlurile Impact Developer & Contractor, unde Gheorghe Iaciu a mai cumpărat 3,34% din acţiuni şi a ajuns la 32,71% din titluri.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24