ZF 24

Kontirom devine Arcelor Mittal Construction Romania

14.02.2008, 11:36 25

Kontirom isi schimba denumirea in Arcelor Mittal Construction Romania, din luna februarie a acestui an, a anuntat astazi compania.

"Decizia modificarii numelui companiei s-a luat la nivel de grup, toate firmele din divizia Arcelor Mittal Construction schimbandu-si denumirea pentru a sublinia apartenenta la cel mai mare grup metalurgic din lume. Astfel, devenim oficial parte a unui grup international prezent in peste 60 de tari", a declarat Marian Parvu director general Arcelor Mittal Construction Romania.

Compania Kontirom este prezenta pe piata din Romania din 1998, ca membra a grupului Arcelor, parte a diviziei Arcelor Construction, cel mai mare creator de solutii din otel pentru constructii din Europa.

Arcelor Mittal Construction Romania activeaza pe o piata estimata la aproximativ 200 de milioane de euro, raportand pentru anul 2007 o cifra de afaceri de 24 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO