ZF 24

Liviu Nistoran, Evolio: Preţul mediu al tabletelor a scăzut cu 50% de la an la an

Liviu Nistoran, Evolio: Preţul mediu al tabletelor a...

Autor: Adrian Seceleanu

17.10.2013, 00:08 103
Preţul mic şi achiziţiile făcute de companii întreţin creşterea explozivă a vânzărilor de tablete PC, spune fondatorul şi directorul general al companiei Televoice.
 
Vânzările de tablete PC au ajuns la 320.000 de unităţi în primele nouă luni din acest an, continuând creşterea puternică din prima jumătate a anului, şi în aceste condiţii ar putea ajunge la o jumătate de milion de unităţi în 2013, a declarat pentru ZF Liviu Nistoran, directorul general al Televoice, compania care vinde diferite produse electronice sub brandul Evolio.
 
„Piaţa la 9 luni a fost de aproximativ 320.000 de unităţi şi la nivelul anului estimez că se va situa la peste 500.000 de unităţi“, a spus Nistoran.
 
În primul semestru piaţa de tablete atinsese nivelul de 200.000 de unităţi - aproape câte s-au vândut în întreg anul 2012, potrivit datelor furnizate anterior ZF de oficialii companiei Visual Fan din Braşov, care vinde sub brandul Allview diferite produse - şi este unul dintre competitorii Evolio.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO