ZF 24

Mai multi furnizori cer insolventa retelei de supermarketuri Ethos. Proprietarul retailerului spune ca a transferat reteaua pe o alta firma

27.10.2009, 14:41 113

Mai multe companii, printre care Tnuva si imbuteliatorul localal Pepsi, au cerut insolventa firmei Ivet Comprod, operatorulretelei de supermarketuri Ethos, dupa ce proprietarul retailerului,Ion Soloman, a transferat magazinele unei alte societati la careeste actionar, potrivit Mediafax.

Datoria Ethos catre Tnuva este de 35.000 de lei, conform datelorfurnizate de retea.

"S-au cesionat activele Ivet Comprod , iar lantul de magazineEthos este operat de o alta firma, Ivet Logistic", a precizatSoloman, care, potrivit datelor disponibile la RegistrulComertului, detine 50% din noua societate, restul fiind in posesiasotiei sale, Elena Soloman.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor,Ivet Comprod a avut anul trecut o cifra de afaceri de 122,9milioane lei (peste 33 milioane euro) si pierderi de 4,2 milioanelei (circa 1,14 milioane euro).

In acest an, sotii Soloman au inchis mai multe magazine si audemarat un proiect de restructurare a companiei Ivet Comprod. Inprezent reteaua are aproximativ 20 de unitati operationale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO