ZF 24

Numire nouă la UiPath: Tudor Cosăceanu preia funcţia de vicepreşedinte regional pentru România

Numire nouă la UiPath: Tudor Cosăceanu preia funcţia...

Autor: Ioana Niţă

22.11.2023, 19:19 474

Unicornul UiPath, care a dezvoltat o tehnologie software pentru automatizarea proceselor şi activităţilor din companii, l-a numit în funcţia de vicepreşedinte regional pentru România pe Tudor Cosăceanu, care are peste 15 ani de experienţă în diverse roluri în domeniul software-ului enterprise. România, ţara în care s-au pus bazele UiPath, este o piaţă strategică pentru companie, în condiţiile în care aceasta şi-a asumat angajamentul de a-şi consolida abilităţile de leadership pe plan local pentru a servi mai bine actualii şi viitorii clienţi atât din sectorul public cât şi cel privat, precum şi pentru a dezvolta în continuare ecosistemul de parteneri locali.

"Sunt foarte încântat să mă alătur unei companii care transformă modul în care lucrează milioane de oameni la nivel global, pentru a deveni mai productivi, mai eficienţi şi pentru a genera valoare pentru organizaţiile lor. Văd un potenţial extraordinar pentru organizaţiile româneşti, atât din sectorul privat, cât şi din cel public, de a inova folosind platforma de automatizare şi inteligenţă artificială a UiPath şi de a valorifica tehnologia pentru a îmbunătăţi satisfacţia profesională a angajaţilor lor, experienţa clienţilor finali şi modul în care cetăţenii români accesează serviciile digitale", a declarat Tudor Cosăceanu, RVP România la UiPath. El îi va raporta direct lui Mateusz Majewski, care ocupă funcţia de Area Vice President pentru Europa de Sud-Est la UiPath.

"Credem cu tărie că automatizarea alimentată de inteligenţa artificială reprezintă o forţă puternică de schimbare şi că România, alături de alte economii de top din Europa de Sud-Est, are potenţialul de a oferi liderii digitali de mâine. Suntem nerăbdători să continuăm să sprijinim companiile şi organizaţiile din România pentru a accelera parcursul lor de automatizare şi pentru a valorifica automatizarea şi AI pentru a-şi promova obiectivele strategice şi scopurile de afaceri", a precizat Mateusz Majewski, Area Vice President pentru Europa de Sud-Est la UiPath.

Tudor Cosăceanu are peste 15 ani de experienţă în diverse roluri în domeniul software-ului enterprise. După ce şi-a început cariera în tehnologie la Oracle, înainte de a se alătura UiPath, el a ocupat diferite poziţii de conducere la SoftwareOne, Noventiq şi Squalio. 

Pasionat de potenţialul transformator al automatizării şi al inteligenţei artificiale, Cosăceanu este determinat să consilieze factorii de decizie şi liderii IT care decid sa facă aceste tehnologii o parte strategică a proiectelor lor de transformare digitală. De asemenea, el şi-a propus să dezvolte o echipă de vânzări locală de înaltă performanţă, încurajând o mentalitate orientată către client.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO