ZF 24

Obiectiv de Braila: Promex produce pentru Rolls Royce

19.10.2007, 11:03 64

Pe linga partenerii traditionali ai unitatii, asa cum sint "SMS Demag" - Germania, "Siemens Voest Alpine Clecim" - Franta, "Siemag" Germania, "IHC" Olanda - lider mondial in instalatii de dragare, "Aker" - Norvegia sau "Cemtec" - Austria, in portofoliul de comenzi al uzinei se adauga si nume cu rezonanta, asa cum este cazul "Rolls Royce" - Norvegia sau "Thyssen Krupp" - Germania, a declarat directorul general al companiei, Costel Spiridon, citat de Oiectiv de Braila.

"Pentru aceste doua companii cunoscute in domeniul industriei navale, executam echipamente complexe pentru nave, iar Rolls Royce, de exemplu, intentioneaza sa ne transforme intr-unul dintre livratorii pe termen lung de astfel de echipamente. De altfel, atit Rolls Royce, cit si Thyssen Krupp ne-au solicitat rezervare de capital de productie pina in 2009, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun pentru noi", a mai spus Spiridon.

Obiectul de activitate al firmei Promex cuprinde proiectarea, productia si comercializarea de utilaje tehnologice pentru industria metalurgica, industria materialelor de constructii si industria navala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO