ZF 24

OMV Petrom şi Auchan au finalizat amenajarea magazinelor de proximitate MyAuchan în toate cele 400 de statii Petrom din România, proiect început în 2019

OMV Petrom şi Auchan au finalizat amenajarea magazinelor...

Autor: Roxana Rosu

30.10.2023, 09:10 184

OMV Petrom şi Auchan Retail România au finalizat amenajarea la nivel naţional a aproape 400 de magazine de proximitate MyAuchan în toate staţiile Petrom.

Proiectul a fost finalizat cu un an mai devreme decât a fost estimat iniţial.

Integrarea magazinelor MyAuchan a fost realizată concomitent cu modernizarea staţiilor Petrom.

„Petrom este brandul românesc lider în zona de mobilitate, care oferă cel mai bun raport calitate-preţ. Finalizarea cu succes a acestui proiect susţine ambiţia noastră pe termen lung de a ne menţine această poziţie de lider şi de a ne dezvolta şi mai mult oferta de servicii şi produse, la cel mai bun preţ. Cele două echipe au reuşit într-un timp record, de 3 ani, să amenajeze aproape 400 de magazine MyAuchan. Şi nu ne oprim aici: împreună cu partenerul nostru Auchan, vom continua să gândim programe care să aducă beneficii clienţilor noştri”, a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Rafinare şi Marketing.

Cooperarea dintre OMV Petrom şi Auchan Retail România a început în anul 2017 cu o fază-pilot în care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în staţii Petrom, atât în zone urbane, cât şi în zone rurale din România.

 În februarie 2019, cele două companii au semnat un Memorandum de Înţelegere cu scopul de a analiza extinderea colaborării într-un parteneriat de lungă durată.

 „Suntem încântaţi să finalizăm cu succes acest proiect inovator şi unic, prin care am creat veritabile magazine de proximitate, oferindu-le românilor o nouă experienţă şi posibilitatea de a economisi timp, alimentând şi făcându-şi cumpărăturile într-o singură oprire”, a spus Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO