ZF 24

One United Properties: Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, cere anularea autorizaţiei de construire pentru proiectul rezidenţial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei

One United Properties: Primarul General al Capitalei,...

Autor: Roxana Rosu

16.09.2023, 12:20 28774

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anuntat că Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de chemare în judecată a companiei pentru anularea autorizaţiei de construire emisă pentru proiectul rezidenţial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei.

”Societatea nu are cunoştinţă de nicio problemă de validitate în ceea ce priveşte autorizaţia de construire a One Lake Club şi intenţionează să se apere cu fermitate în faţa oricăror astfel de cereri. Lucrările pe toate şantierele de construcţii ale Societăţii situate în Sectorul 2, inclusiv One Lake Club, se desfăşoară în prezent fără întreruperi, conform graficelor respective”, se precizează în anuntul publicat la BVB.

Compania a obtinut autorizatia de construire pentru faza 1 a One Lake Club în toamna trecută.

 One Lake Club este o dezvoltare rezidenţială care reuneşte şapte blocuri turn situate chiar pe malul Lacului Tei din Capitală (5 turnuri de 16 etaje şi două de 8 etaje).

Proiectul va reuni un total de peste 700 de apartamente.

Acestora li se vor adăuga 10 spaţii comerciale şi un total de 853 de locuri de parcare, precum şi numeroase facilităţi integrate: zone comerciale, piscină, spa, sală de sport sau braserie.

One Lake Club însumează o suprafaţă totală construibilă de aproximativ 75.260 mp.

One United Properties are o capitalizare de 3,4 mld. lei la Bursa de la Bucureşti şi este controlat în proporţie de 55,2% de vehiculele de investiţii ale lui Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, directori generali. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO