ZF 24

Orban: Studiul care indica scaderea traficului in Bucuresti a fost realizat de RAR

Orban: Studiul care indica scaderea traficului in Bucuresti a fost realizat de RAR
11.12.2007, 15:56 18

Studiul care indica scaderea numarului de masini aflate in traficul din Bucuresti, in ultimii ani, a fost realizat de Registrul Auto Roman (RAR), a declarat astazi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, citat de Mediafax.

"Nu am primit niciun astfel de studiu. Acesta a fost facut de Registrul Auto Roman, Ministerul Transporturilor nu comanda studii de trafic pe Bucuresti. Totusi, imi este foarte greu sa cred ca a scazut traficul in Capitala, din moment ce pe DN 1 circula in jur de 70.000 de masini pe zi, cifra dubla fata de acum 2-3 ani", a afirmat Orban dupa un seminar pe tema transportului, raspunzand unei intrebari a presei.

Numarul mediu de autovehicule care circula in Bucuresti a scazut, in ultimii sase ani, potrivit unui studiu de caz prezentat, luni, la un seminar si atribuit de organizatori Ministerului Transporturilor, desi, conform datelor oficiale, numarul inmatricularilor a crescut semnificativ, iar traficul a devenit din ce in ce mai aglomerat.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO