ZF 24

PCWorld: Cu doar o ora inainte de lansarea, noutatile tabletei Apple, inca un mister

Cu 6 ore inainte de lansarea oficiala, apar dezvaluirile: Tableta Apple are cititor de amprente, jocuri "care vor schimba piata", incarcator solar si WiFi
27.01.2010, 19:07 71

Peste o ora Apple va prezenta prima sa tableta, aceasta fiindbazata pe formatul iPod Touch si o versiune noua a sistemului deoperare iPhone care va fi adaptata pentru a fi folosita la un ecrnmai mare (cu o diagonala de 10-11 inci), conform PC World. Panaacum majoritatea zvonurilor indica capabilitati multitouch, otableta multimedia ce va putea fi folosita pentru citit cartielectronice, si pentru navigarea pe internet, pentru redarea defisiere video si pentru rularea de diferite appleturi (programesoftware).

Cu alte cuvinte, device-ul nu va fi o tableta bazata pe MacBookcare sa ruleze sistemul de operare Mac OS X si cu recunoastereascrisului de mana, asa cum au fost incercarile anterioare aleMicrosoft prin tabletele Windows. Noul dispozitiv va fi inprincipal folosit pentru prezentarea, gasirea si organizareacontinuturilor media, dar si pentru rularea de appleturi de care sebucura in prezent utilizatorii de iPhone.

Cu toate acestea, cele prezentate nu sunt noutati pentru oastfel de tableta, redactorii PC World intrebandu-se pana la urmacu ce va veni nou tableta de la Apple.

Ce crede Jason Calcanis, fondatorul mai multor bloguri detehnologie din SUA, ca va aduce nou tableta de la Apple

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO