ZF 24

Petrom va desfiinta Rafiserv-urile, ale caror activitati au fost preluate deja de firme austriece

11.02.2008, 19:49 116

Petrom va desfiinta firmele de servicii si mentenanta pentru rafinariile proprii Rafiserv Petrobrazi si Rafiserv Arpechim, dupa ce activitatile si cea mai mare parte a personalului acestora au fost preluate, la sfarsitul anului trecut, de firme austriece, informeaza Mediafax.

"Rafiserv-urile sunt in proces de desfiintare. Firmele austriece au preluat activitatea acestora in noiembrie-decembrie 2007, precum si cei mai multi salariati. In Rafiserv-uri au mai ramas cativa oameni care se ocupa de inchidere", au declarat agentiei Mediafax surse apropiate companiei.

Rafiserv-urile au fost infiintate in 2003 prin externalizarea din structura Petrom a activitatilor de intretinere si reparatii pentru cele doua rafinarii ale companiei, Petrobrazi Ploiesti si Arpechim Pitesti.

In 2005, Petrom a preluat pachetele majoritare de actiuni la cele doua firme si controleaza 99,77% din capitalul Rafiserv Arpechim si 99,93% din titlurile Rafiserv Petrobrazi.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO